που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη

Μίνι Spa

Το υπερπολυτελές mini spa τις βίλας Mansion είναι μια μοναδική παροχή για τους φιλοξενούμενους μας.

Hammam

Μια εξαιρετική δωρεάν παροχή των βιλλών Kalamata Mediterranean Villas είναι τα ιδιωτικά χαμάμ, μια ιδιαίτερη πολυτέλεια ευεξίας, υγιεινής και χαλάρωσης για τους επισκέπτες μας.

Πρόκειται για μια υπέροχη ποδηλατική εμπειρία στα μονοπάτια του Ταϋγέτου και στους δρόμους της Καλαμάτας, από το Basement Bike Shop.

Οι Kalamata Mediterranean Villas συνεργάζονται με επαγγελματίες οδηγούς TAXI για την παραλαβή των επισκεπτών των Kalamata Mediterranean Villas από το Αεροδρόμιο Καλαμάτας ή από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Υπηρεσίες ταξί Μάλαμας - Limousine Service

Επικοινωνήστε απευθείας με τον taxi manager κο Μάλαμα Λεωνίδα στο κινητό 6940045333, ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεικτικές τιμές:

Μεταφορά από αεροδρόμιο Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» προς Καλαμάτα: 170€

Μεταφορά από αεροδρόμιο Καλαμάτας προς Kalamata Mediterranean Villas: 20€

Για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πελατών των ΚΜV, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με δύο άριστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

SERVIN KALAMATAS BMW RENTAL CARS

Η SERVIN KALAMATAS BMW εγγυάται τη χαμηλότερη τιμή σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου στην περιοχή. Ελέγχουν τις τιμές κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι σας προσφέρουν ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές όταν κάνετε κράτηση μαζί τους. Συμπληρώστε τη φόρμα στην ιστοσελίδα τους και θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας με την καλύτερη προσφορά. Παρέχουν δωρεάν παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Καλαμάτα κατά τις εργάσιμες ώρες.

Τηλ .: +30 27210 99606 & +30 27210 99607
Κιν.: +30 6958002930 & +30 6942403727
Ιστοσελίδα: www.servinkalamatas.gr
Τοποθεσία: Ηρ. Πολυτεχνείου, Ακοβίτικα, Καλαμάτα, 24100
Επικοινωνία: κα Νάνση Μπουγιούκου