7 λόγοι για να κάνετε κράτηση απευθείας σε μας

Εγγύηση καλύτερη τιμής1. Εγγύηση καλύτερη τιμής

5% έκπτωση στα μέλη μας2. Έκπτωση 5% στα μέλη του Loyalty Club μας

Δωρεάν μπουκάλι σαμπάνια ή λευκό κρασί3. Δωρεάν παστέλι με μέλι ανα άτομο ανα διαμονή

Πρόωρο check in (κατόπιν διαθεσιμότητας)4. Πρόωρο check in (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Καθυστερημένο check-out (κατόπιν διαθεσιμότητας)5. Καθυστερημένο check-out (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Δωρεάν μπουκάλι μεταλλικό νερό ανά επισκέπτη ανά διαμονή6. Δωρεάν μπουκάλι μεταλλικό νερό ανά επισκέπτη ανά διαμονή

Δωρεάν κάψουλα καφέ Nespresso ανά άτομο ανά διαμονή7. Δωρεάν κάψουλα καφέ Nespresso ανά άτομο ανά διαμονή

Κάντε Κράτηση

Οι Kalamata Mediterranean Suites & Villas, είναι πολυτελείς σουίτες και βίλες 5 αστέρων, φτιαγμένες σε δύο από τις ομορφότερες και πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές στην πόλη της Καλαμάτας. Διαθέτουν τις ανέσεις μιας σύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης πολυτελούς κατοικίας κι επιπλέον, πισίνες, χαμάμ, jacuzzi, κήπους και άλλες υψηλές ποιοτικές παροχές.

Σχεδιάστηκαν & ανακατασκευάστηκαν με έμφαση στο design & στην αρχιτεκτονική της περιοχής, με ιδιαίτερο σεβασμό στο μικροπεριβάλλον, ώστε να εξασφαλίζουν υψηλή άνεση διαμονής & φιλοξενίας. Κατασκευάστηκαν με τα πιο σύγχρονα υλικά και τα πιο προηγμένα συστήματα για λειτουργία αποκλειστικά με πράσινη ενέργεια, με την απαιτούμενη πολυτέλεια της καθημερινότητας και πάντα με απόλυτη προσήλωση στη μέγιστη ικανοποίηση του επισκέπτη & την αειφορία.

Προσφέρουν έτσι ένα μοναδικό συνδυασμό πλεονεκτημάτων, την άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και την ιδιωτικότητα μιας κατοικίας.

Οι Kalamata Mediterranean Suites & Villas απέχουν λίγο, εξίσου, τόσο από το κέντρο, όσο και από την παραλία της Καλαμάτας.

Δίνουν τη δυνατότητα στο φιλοξενούμενο, να περιηγηθεί με τα πόδια, εύκολα και άμεσα, σε ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να παρουσιάσει η πόλη:

  • Ιστορικά & Θρησκευτικά Αξιοθέατα,
  • Ιστορικό & Εμπορικό κέντρο,
  • Παραλία & Μαρίνα,
  • Αθλητικά Κέντρα & Κέντρα Διασκέδασης,
  • Πολιτιστικά & Καλλιτεχνικά Δρώμενα.

Δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, άνεσης, λιτής πολυτέλειας και ιδιωτικότητας, σε ανθρώπους που στοχεύουν σε μια σύγχρονη αντιπροσωπευτική Μεσογειακή πόλη, όπως είναι η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, η Καλαμάτα.
Μόνες/οι, με τη/το σύντροφο, είτε μαζί με την οικογένεια ή με τους φίλους και την παρέα, οι Kalamata Mediterranean Suites & Villas προσφέρουν ακριβώς ό,τι χρειάζεται, ώστε κατά την επιστροφή τελικά να έχετε αποκτήσει, μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Οι Kalamata Mediterranean Villas βρίσκονται σε μια περιοχή που ο ήλιος «χαμογελά» 330 ημέρες το χρόνο… σε μια περιοχή που η θάλασσα & ο καταγάλανος ουρανός είναι τα κυρίαρχα στοιχεία. Όπου ο συνδυασμός του γαλήνιου Μεσσηνιακού Κόλπου με τον όμορφα επιβλητικό φιλικό όγκο του Ταϋγέτου, τα ντόπια αγροτικά προϊόντα και η τοπική κουζίνα είναι φημισμένα σε όλο τον κόσμο.

Με ιδιαίτερη αισθητική και σύγχρονη Μεσογειακή Αρχιτεκτονική & design... όπου η λειτουργία τους βασίζεται αποκλειστικά στην «πράσινη ενέργεια» & την αειφορία, ώστε να αφήνουν ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον.
Και όλα αυτά έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στις φιλόξενες
Kalamata Mediterranean Suites & Villas!

 

Όλες οι βίλες είναι φιλικές προς το περιβάλλον.   Όλες οι βίλες είναι φιλικές προς το περιβάλλον.   All villas are environmentally friendly.

Οι Βίλες μας

Ευριπίδου 7 - Οι Σουίτες μας

Ειπαν για εμας

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για προσφορές και νέα.

 

Όλη η ομάδα των Kalamata Mediterranean Villas αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλε η εμφάνιση του κορονοïού COVID-19.  Η διοίκηση και το αρμόδιο προσωπικό ενημερώνεται τακτικά και παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες των Αρμόδιων Φορέων σχετικά με τα μέτρα προστασίας. Όλες οι διαδικασίες του συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 των Kalamata Mediterranean Villas  αναπροσαρμόζονται, με πρώτη προτεραιότητα την Υγεία και Ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών και του εργατικού δυναμικού μας. Δείτε τη πολιτική "COVID SHIELD" των Kalamata Mediterranean Villas για την προστασία των επισκεπτών και των ανθρώπων μας από τον κορονοϊό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ "COVID SHIELD"

ISO9001