Η Καλαμάτα, η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας είναι μια όμορφη πόλη γεμάτη ζωή. Στο Νότο της βρίσκεται η πανέμορφη παραλία με τα πεντακάθαρα νερά και πλήθος εστιατορίων και καφέ, ενώ στον Βορρά είναι το μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης και γύρω του το Ιστορικό Κέντρο με τα παραδοσιακά μαγαζιά για όμορφες βόλτες.
Ανάμεσα σε αυτά τα δύο κύρια σημεία της πόλης, το κέντρο και την παραλία, βρίσκεται η καλύτερη επιλογή για διαμονή στη Καλαμάτα.

Οι Kalamata Mediterranean Suites & Villas είναι πολυτελείς βίλες 5 αστέρων, που διαθέτουν θερμαινόμενες πισίνες, χαμάμ, jacuzzi, κήπους και άλλες ποιοτικές παροχές, φτιαγμένες σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές στην πόλη της Καλαμάτας, με έμφαση στο design & στην αρχιτεκτονική της περιοχής. Το συγκρότημα αποτελείται από έντεκα βίλλες, όλες φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη, με ευρύχωρα διαμερίσματα σε κάθε όροφο, από δύο έως και πέντε υπνοδωμάτια, διαθέσιμες για ενοικίαση. Μοναδικός στόχος τους είναι να κάνουν την διαμονή των φιλοξενούμενων αξέχαστη.

 

logo2

 

accommodation kalamata vilas pools 

accommodation kalamata vilas heated pools

Δείτε επίσης:

Πληροφορίες για τη διαμονή σας

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική παρουσίαση όλων των βιλών των Kalamata Mediterranean Suites & Villas

Πληροφορίες και τα πιο καλύτερα σημεία της Καλαμάτας για να γίνει η διαμονή σας στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα πιο ενδιαφέρουσα

Διαθεσιμότητα και τιμές για άμεση on-line κράτηση της διαμονή σας

 

Προσφορές

Πώς να λάβετε την επιπλέον έκπτωση των μελών του loyalty club των Kalamata Mediterranean Suites & Villas

 

Πληροφορίες για την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία

Τις καλύτερες παραλίες για απολαυστικό κολύμπι στα πεντακάθαρα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου

Τις προτάσεις για τις καλύτερες βόλτες στην Μεσσηνία

Προτάσεις για εκδρομές ώστε να ανακαλύψετε την Πελοποννησο

Την πολιτιστική ατζέντα με τις κύριες εκδηλώσεις ανά μήνα στη Μεσσηνία


Οι Kalamata Mediterranean Suites & Villas είναι μέλη του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA), οποίος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2021 με βασικό σκοπό τη συνεργασία μεταξύ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Short – Term Rentals αλλά και την αμοιβαία συνεισφορά των μελών του στην προώθηση του πιο δυναμικά αναπτυσσόμενου κλάδου του ελληνικού τουρισμού. Ο STAMA έχει ιδρυθεί από τις ηγέτιδες εταιρείες του χώρου και είναι μέλος της European Holiday Home Association (EHHA).

stama sindesmos etairion vraxixronias misthosis