Αυθεντικές γαστρονομικές περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας από την FOOD PHILOSOPHY.

Γαστρονομικές περιηγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας από την FOOD PHILOSOPHY.

Ζήστε την ελληνική κουζίνα ως ντόπιος, περπατήστε στους ιστορικούς δρόμους της πόλης και δοκιμάστε διάφορα είδη φαγητού. Θα σταματήσετε σε επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων και θα μιλήσετε για τα τοπικά φαγητά. Θα δοκιμάσετε διαφορετικά είδη παραδοσιακών τροφίμων και θα έχετε μια εικόνα για τον ελληνικό πολιτισμό. Ακόμα σκέπτεστε τι να κάνετε στην Καλαμάτα; Μην το κάνετε! Επικοινωνήστε με το "Food Tour Kalamata".

Ηθικός Τουρισμός: Συνεργασία μόνο με τοπικούς επιχειρηματίες, βοηθώντας την τοπική οικονομία. Θα επισκεφτείτε μόνο οικογενειακά καταστήματα.

Θα δοκιμάσετε πολλά τρόφιμα που κυμαίνονται από προϊόντα με βάση το ψωμί, ελιές, πίτες, προϊόντα κρέατος και γλυκά, ενώ η περιήγηση τελειώνει με μεσημεριανό σε μια τοπική ταβέρνα. Η κουζίνα είναι ως επί το πλείστον βασισμένη σε κρέας και λαχανικά. Θα περπατήσετε γύρω από το ιστορικό κέντρο, γι 'αυτό καλύτερα να φοράτε άνετα παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό. Θα ανακαλύψετε θησαυρούς σε οικογενειακά μικρά καταστήματα. Αφήστε τους ειδικούς οδηγούς να σας οδηγήσουν σε μια γαστρονομική εμπειρία.

Αυτή η περιοδεία είναι προσαρμόσιμη για: μη αλκοολούχα ποτά, έγκυες γυναίκες, αργούς περιπατητές, χορτοφάγους κ.α.

Για τους επισκέπτες των Kalamata Mediterranean Villas, ισχύει έκπτωση 10%.

Επικοινωνία & περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ .: +30 6949 505 995.
Email.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.kalamata.tours.