Πρόκειται για μια υπέροχη ποδηλατική εμπειρία στα μονοπάτια του Ταϋγέτου και στους δρόμους της Καλαμάτας, από το Basement Bike Shop.


Χρησιμοποιώντας ως μέσο το ποδήλατο, μπορεί κανείς να ανακαλύψει κρυμμένες ομορφιές της πόλης και να έρθει σε επαφή με τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του τόπου.

Απολαύστε την όμορφη πόλη της Καλαμάτας βολτάροντας στον ποδηλατόδρομό της και δείτε σημεία που σίγουρα με το αμάξι απλά θα τα προσπεράσετε. Οργανώστε τις εκδρομές σας με ποδήλατο στην περιοχή της Καλαμάτας και συνδυάστε τη θέα του βουνού και τις όμορφες παραλίες.

Ποδήλατο Πόλης - 8€ / Ημέρα

Ποδήλατο Βουνού - 14€ / Ημέρα

Ποδήλατο Δρόμου - 25€ / Ημέρα

Ποδηλατικές περιηγήσεις στην πόλη με δύο διαφορετικά tour:

Α. Ποδηλατοβόλτα με καφέ & γλυκό
Ανακαλύψτε την πόλη της Καλαμάτας, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό με βόλτες που αγκαλιάζουν τα καλύτερα της περιοχής μας. Σε αυτή την ποδηλατική περιήγηση θα εξερευνήσουμε τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος, τους ντόπιους και τον πολιτισμό της πόλης καθώς και μια στάση σε ένα παραδοσιακό καφενείο για καφέ και τοπικά γλυκά.

   -Τιμή: 35 € / άτομο
   -Διάρκεια 3-4 ώρες
   -Περιλαμβάνεται:
       Ποδήλατο
       Συνοδός
       Γλυκό και καφές / απεριτίφ

Β. Ποδηλατώντας στους ελαιώνες
Εξερευνήστε την ιστορία του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και τους τοπικά ελαιόδεντρα με μια περιηγητική περιήγηση με ποδήλατο στην πόλη της Καλαμάτας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα ελαιοτριβείο, ελαιόδεντρα, να επισκεφθείτε την τοπική αγορά και το Ινστιτούτο Καλαμών, για να ολοκληρώσετε την ξενάγηση με μια παραδοσιακή γευστική εμπειρία.

- Τιμή: 50 € / άτομο
- Διάρκεια 3-4 ώρες
- Περιλαμβάνεται:
     Ποδήλατο
     Συνοδός
     Παραδοσιακοί Μεσσηνιακοί μεζέδες με γευσιγνωσία ελαιολάδου

Γ. Ποδηλατική Περιήγηση στις Μεσσηνιακές γεύσεις
Ανακαλύψτε την Καλαμάτα και τα περίχωρα, επισκεφθείτε τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και δοκιμάστε την τοπική κουζίνα.
Θα περάσουμε από την πόλη και την παραλία στα χωράφια και τα τοπικά αγροκτήματα. Η περιήγηση τελειώνει με μια επίσκεψη σε μια τοπική ταβέρνα και ένα υπέροχο μεσογειακό γεύμα με παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνιακής γής.

- Τιμή: 65 € / άτομο
- Διάρκεια 3-4 ώρες
- Περιλαμβάνεται:
     Ποδήλατο
     Συνοδός
     Παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας

 

Ποδηλατικές περιηγήσεις στην περιοχή του Ταϋγέτου, με ποδήλατο βουνού και έμπειρους συνοδούς.

Πλήθος εναλλακτικών διαδρομών και ώστε να αρμόζει στις ικανότητες και τη φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων. Δείτε ενδεικτικά:

Α. MTB ENTRY RIDE
Μια μαγευτική βόλτα με ποδήλατο βουνού για όλους, σε ένα καταπράσινο τοπίο από έλατα, αποτελεί την ιδανική διαδρομή, με το κατάλληλο τερέν για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας πάνω σε ένα mountain bike.
- Διάρκεια: 3 ώρες
- Τιμή: 80 € / άτομο

Β. CROSS COUNTRY MTB FUN RIDE
Μια cross-country διαδρομή με ήπιες κλίσεις σε βατό χωματόδρομο. Η πανέμορφη θέα συνοδεύει την ποδηλατική εξόρμηση σε όλη τη διαδρομή στην καρδία του Βόρειου Ταϋγέτου. 
- Διάρκεια: 5 ώρες
- Τιμή: 100 € / άτομο

Γ. MTB TOP GUN
Μια διαδρομή που ξεκινά από τον κεντρικό Ταϋγέτο με πορεία προς τη θάλασσα, που περιλαμβάνει το παλιό μονοπάτι παράλληλα στο φαράγγι Ρίντομο και δασικούς δρόμους με κατάληξη στη μαγευτική παραλία Σάνταβα.
- Διάρκεια: 4 ώρες
-Τιμή: 120 € / άτομο

Διοργανώνονται εκδρομές και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 27210 85300
Website: www.basement-store.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

04 rent a bike kalamata basement 01 rent a bike kalamata basement