Πολυτελή διαμερίσματα και σουίτες

Οι Evripidou 7 - Kalamata Mediterranean Suites είναι ένα συγκρότημα πολυτελών σουιτών δίπλα στο πάρκο της Καλαμάτας, σε ιδανική θέση για να εξερευνήσετε την Καλαμάτα αφού βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Καλαμάτας σε κοντινή απόσταση τόσο από το κέντρο όσο και από την τοπική παραλία. Το κτίριο Evripidou 7 κατασκευάστηκε τον Ιούλιο του 2023, δίνοντας την αίσθηση της λιτής πολυτέλειας με μοντέρνα διακόσμηση εμπνευσμένη από το ρεύμα Αθηναϊκού αστικού μοντερνισμού. Η θέρμανση, η ψύξη, το ζεστό νερό χρήσης, ο αερισμός και η ηλεκτρική ενέργεια, παρέχονται κατά 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και είμαστε υπερήφανοι να λέμε ότι το κτίριο, ενεργειακά, είναι ΖΕΒ (Zero Energy Building). Δηλαδή, στα ανώτατα επίπεδα της κατηγορίας Α+.

Επιλέγοντας μία από τις σουίτες της Evripidou 7, έχετε τη σιγουριά ότι προσφέρετε τα μέγιστα στο περιβάλλον, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής, φιλοξενίας και αναψυχής, σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο δημοφιλή προορισμό.

Deluxe Room - Evripidou 7
Άτομα: έως 2
Τ.Μ.: 23
Δωμάτια: 1
Λουτρά: 1

Ολοκαίνουριο πολυτελές διαμέρισμα 23 τ.μ. με μπαλκόνι, εφαπτόμενο στο πάρκο, πλησίον κέντρου και παραλίας - έως 2 άτομα.

Executive Suite - Evripidou 7
Άτομα: έως 2
Τ.Μ.: 25
Δωμάτια: 1
Λουτρά: 1
Κουζίνες: 1

Ολοκαίνουριο πολυτελές διαμέρισμα 25 τ.μ. με μπαλκόνι, εφαπτόμενο στο πάρκο, πλησίον κέντρου και παραλίας - έως 2 άτομα.

Deluxe Suite - Evripidou 7
Άτομα: έως 4
Τ.Μ.: 35
Δωμάτια: 1
Λουτρά: 1
Κουζίνες: 1
Σαλόνια: 1

Ολοκαίνουριο πολυτελές δίχωρο διαμέρισμα 35 τ.μ. με μπαλκόνι, εφαπτόμενο στο πάρκο, πλησίον κέντρου και παραλίας - έως 4 άτομα.

Family Suite - Evripidou 7
Άτομα: έως 4
Τ.Μ.: 50
Δωμάτια: 2
Λουτρά: 2
Κουζίνες: 1

Ολοκαίνουριο πολυτελές διαμέρισμα, 2 υπνοδωματίων και 2 λουτρών, 50 τ.μ. με μπαλκόνι, εφαπτόμενο στο πάρκο, πλησίον κέντρου και παραλίας - έως 4 άτομα.

Penthouse Suite
Άτομα: έως 4
Τ.Μ.: 100
Δωμάτια: 2
Λουτρά: 2
Μίνι Σπα: Μίνι Σπα
Κουζίνες: 1
Σαλόνια: 1

Ολοκαίνουριο πολυτελές διαμέρισμα ρετιρέ 100 τ.μ. με mini pool spa (τζακούζι) με μεγάλο ημιυπαίθριο χώρο, εφαπτόμενο στο πάρκο, πλησίον κέντρου και παραλίας - έως 4 άτομα.